Hero billede

Om os

Med mere end 15 års erfaring inden for gulvfaget samt altid opdateret med de nyeste værktøjer og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle gulvopgaver; store som små.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter en god blanding af erhvervslivet, boligselskaber, den offentlige sektor samt private husstande primært beliggende i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Gribskov Gulve er en lille virksomhed. Vi har ingen stor administration eller skiftende medarbejderstab. Dette kommer vores kunder til gode gennem:

Så uanset om De skal have givet soveværelses gulvet et let afslibning eller lægning af trægulve i forbindelse med et større nybyggeri er Gribskov Gulve en komplet samarbejdspartner.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Gribskov Gulve må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere